Start2020-11-26T13:52:05+01:00

STROKE-Riksförbundet

Tillsammans är vi starka

STROKE-Riksförbundet är en ideell, partipolitiskt obunden intresseorganisation för dig som har fått stroke, du som är anhörig och andra intresserade. Vi arbetar tillsammans med våra drygt 80 föreningar med medlemsstöd, informationsspridning och samhällspåverkan.

Bli medlem i Strokeförbundet

Hitta din strokeförening

Senaste nyheterna

Stark efter stroke

Våra kroppar är gjorda för rörelse All rörelse är bra. Lite är bättre än ingenting. Det är stora individuella skillnader på vad [...]

Råd på telefon

Nu under Coronatider så kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig när man frågor och funderingar om stroke [...]

Load More Posts
Se fler nyheter

STROKEFONDEN

Skänk en gåva till Strokefonden

Var 20:e minut får någon i Sverige stroke. Stroke är en av våra största folksjukdomar. Hjälp oss att stödja strokeforskningen och sprida kunskap om stroke, så att färre insjuknar i framtiden.

Vår medlemstidning StrokeKontakt

kommer ut fyra gånger per år. Innehållet är varierat, tanken är att det ska finnas något för alla. I tidningen delar medlemmar med sig av sina erfarenheter av att leva med konsekvenser efter stroke och att vara anhörig. Där kan du också läsa om samhällets stöd och vårt arbete för att bevaka och förbättra villkoren för människor med stroke. Strokeföreningar skriver om sina olika aktiviteter. Dessutom finns goda exempel från vård och omsorg, och de senaste forskningsrönen och forskningsrapporter. Recept, korsord och tankenötter finns också med.

Läs mer om vår tidning
Till toppen