Den är en av mer än tio strokeföreningar som använder STROKE-Riksförbundets nya hemsidesmall. Målsättningen är ökad tydlighet, igenkänning men samtidigt möjliggöra lokala anpassningar och variationer. Möjligheten för föreningarna att kostnadsfritt få en hemsida är ett av flera föreningsstöd som förbundet har.

Det har varit fantastiskt roligt och inspirerande att få vara med i pilotprojektet av uppbyggnaden av lokalföreningarnas hemsidor. Det är av oerhörd stor betydelse att STROKE-Riksförbundet gör en satsning så att alla lokalföreningars hemsidor har samma upplägg och ger ett enhetligt utseende.  För oss i Strokeföreningen Kalmar känns det värdefullt att vi får en enkel och tydlig plattform för all information till våra medlemmar, säger Eva Johannesson Strokeföreningen Kalmars hemsidesadministratör.

Till hemsidan