Varmt välkomna till en inspelad version av vårt webbinarium med tema hjärntrötthet. I samtalet medverkar Charlotte Lindskog som lever med hjärntrötthet, Birgitta Johansson och Lars Rönnbäck, författare till boken Den ofattbara hjärntröttheten samt Daniela Bjarne, sakkunnig på STROKE-Riksförbundet.

Vi planerar att arrangera ett uppföljning till detta samtal om hjärntrötthet någon gång under början av 2022. Håll även utkik efter andra digitala arrangemang framöver. Samtalet arrangerades av STROKE-Riksförbundet.

Vi är en ideell intresseorganisation som arbetar för att sprida kunskap om stroke, dess riskfaktorer, symtom och konsekvenser. Vi arbetar för att de som fått stroke ska få en god vård och rehabilitering och kunna leva ett värdigt liv efter stroke. Tillsammans är vi starka! Stöd oss gärna genom att bli medlem eller skänk en gåva till Strokefonden!

Webbinariet hölls den 15 november 2021.